DEUTZ-FAHR AKCIJA „POWERSHUTTLE“

DEUTZ-FAHR AKCIJA „POWERSHUTTLE“

Promijenite smjer kretanja i uštedite vrijeme i novac!

POWERSHUTTLE je opcija elektro-hidrauličkog inversora čija je zadaća promijeniti smjera kretanja bez upotrebe kvačila. Na taj način smanjuje se vrijeme potrebno za manevar, naročito u radu na manjim površinama (na farmi, u šumarstvu, okretanje na uvratini i sl.) i prilikom utovara/istovara. Najviše dolazi do izražaja u rukovanju s utovarivačem gdje je česta promjena smjera kretanja neizbježna, a samim time rad čini bržim, udobnijim i lakšim.

Elektro-hidraulički inversor (POWERSHUTTLE) sa „SenseClutch“ sustavom kvačila opremljenim s dvije spojke u uljnoj kupelji, osim što služi za prethodno navedeno, produžuje vijek trajanja kvačila. Ovakav sustav kvačila uvelike doprinosi smanjenju troškova održavanja traktora, a rukovatelju pruža sigurnost u radu.

Uz POWERSHUTTLE dolazi opcija „Stop & Go“ koja omogućava rukovatelju zaustaviti traktor u radu pri manjim brzinama pritiskom na kočnicu bez upotrebe kvačila. Na takav način smanjuje se učestalo pritiskanje papučice kvačila, a omogućava korištenje funkcije na nagnutim terenima te kretanje uzbrdo.

Dodatnu udobnost u radu garantira opcija „Comfort Clutch“ koja dolazi s „POWERSHUTTLE“ paketom opreme. Promjena osnovnih stupnjeva brzina u mjenjaču bez pritiska kvačila, aktivacijom sustava „Comfort Clutch“ na ručici samog mjenjača jednostavno je, brzo i ugodno.

Za poljoprivrednike i komunalne radnike kojima traktor znači odlazak na posao, poslovni prostor ili ured, opcije POWERSHUTTLE neizbježna je za sigurno, udobno i brzo izvršavanje svakog zadatka.  „POWERSHUTTLE“ elektro-hidraulički inversor jedna je od neizbježnih opcija za intenzivan rad s traktorom.

U svrhu promidžbe POWERSHUTTLE!

Kupnjom DEUTZ-FAHR traktora s „POWERSHUTTLE“ dodatnom opremom, kupci ostvaruju dodatni popust te prigodan poklon paket.

Modeli traktora uključeni u promotivnu akciju:

Akcija vrijedi za gore navedene modele i traje do isteka zaliha!