Novi prodajno-servisni centar u Đakovu

 

Sa velikim zadovoljstvom upravo smo otvorili novi prodajno-servisni centar u Đakovu.

Osim prodaje traktora i kombajna marke Deutz Fahr, Kuhn priključaka, Pronar priključaka i drugih strojeva renomiranih svjetskih brendova, u Đakovu imamo i veliku servisnu radionu te skladište rezervnih dijelova.

Novi, bogato opremljen suvremeni prodajno-servisni centar svečano je otvoren prošlog petka u Đakovu i na taj se način tvrtka doslovce još više približila svojim kupcima iz Slavonije. Otvaranje novog prostora u ulici Petra Preradovića 209, koji je već i vizualno vrlo dojmljiv pokazuje, između ostalog, koliko je vodstvu i djelatnicima Poljo-nove važno biti na usluzi  poljoprivrednicima iz ovog dijela Hrvatske te im pružiti maksimalnu uslugu.

Nakon dugogodišnjeg djelovanja u Bizovcu, osigurali smo bolje i adekvatnije mjesto. Glavnina poslovanja sada će se prebaciti u ovaj novi prodajno-servisni centar. Nudit ćemo kompletnu uslugu, od prodaje strojeva i servisa do rezervnih dijelova i izlazaka na teren.

Ponuda uključuje traktore od 50 do 350 konja, kombajne za potrebe svih poljoprivrednika od malih do najvećih, poljoprivrednu mehanizaciju; ratarski dio – sijačice, plugove, roto drljače; zelenu liniju – kosilice, okretače, sakupljače, preše, a također i transportnu liniju u kojoj su sve vrste prikolica.

Stalno zapošljavamo i nove ljude budući da se povećava količina strojeva koje nudimo pa moramo imati podršku za njih. Imamo i starije, iskusnije zaposlenike, uz nove koji stječu znanje. Uskoro će biti natječaj za servisnu podršku kako bismo bili spremni odgovoriti na sve potrebe naših kupaca i partnera.