DEUTZ-FAHR 5125 Stage V – IZUZETNA PRILIKA

IZUZETNA PRILIKA ZA NAJPRODAVANIJI DEUTZ-FAHR TRAKTOR!

 

Ovaj traktor nudi savršen spoj snage, pouzdanosti i udobnosti. Opremljen je snažnim 3.8-litarskim FARMotion motorom sa 4 cilindra, max. snage 93 kW/126 KS.

TopVision komforna kabina s inovativnim sustavom za smanjenje vibracija, klima-uređajem i MAX-PROFFESIONAL superkomfornim zračnim sjedalom pruža vrhunsku udobnost i optimalnu preglednost.

Učinkovitost poboljšavaju „Sense Clutch“ podesivi POWERSHUTTLE hidraulički inversor sa “STOP&GO” sustavom korištenja kočnice kao kvačila, desna multifunkcijska konzola za upravljanje, priprema za radio s dva zvučnika i podesiv upravljač po visini i dubini.

Traktor je opremljen dodatnim podiznim cilindrima koji omogućuju podiznu silu hidraulike do 5410 kg, HI+LO mjenjačem 20/20 – 40 km/h, te s tri dvoradna daljinska hidraulička izvoda s regulatorom protoka.

Prednji i stražnji blatobrani su podevisivi, a upravljanje stražnjom hidraulikom i kardanskim vratilom (540/540E/1000/1000E°/min) moguće je s blatobrana traktora.

DEUTZ-FAHR mod. 5125 Stage V najtraženiji je model DEUTZ-FAHR traktora i sada je dostupan po izuzetno dobrim uvjetima. Od 01. srpnja pa do 30. rujna 2024. ostvarite dodatan popust na ovaj model traktora.

Akcija dodatnog popusta od 5.000,00 eura odnosi se na modele koji su dostupni s našeg skladišta. Za detaljne informacije i specifikacije traktor direktno saznajte kod naših prodajnih savjetnika. Ovakva prilika se ne propušta!

 

Obratite nam se s povjerenjem!


kontaktirajte nas

Ovdje možete poslati Vaš upit. Naši savjetnici će Vas povratno kontaktirati u najkraćem mogućem roku.