SAUTER – prednja hidraulika i prednje kardansko vratilo

SAUTER, tvrtka s više od 100 godina povijesti, počela je kao mala kovačnica, a tijekom vremena se razvila u modernu čeličanu i strojarsku tvornicu. Već od 1980. godine tvrtka je usmjerena na razvoj, proizvodnju i prodaju prednjih hidraulika i priključnih vratila za poljoprivredne strojeve.

Danas tvrtka proizvodi prednju hidrauliku i kardanska vratila za vodeće marke traktora poput DEUTZ-FAHR-a. SAUTER je postigao čvrsto mjesto na tržištu zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, optimalnoj kvaliteti i predanosti svih svojih zaposlenika.

SAUTER Prednja Hidraulika

Prednja hidraulika tvrtke SAUTER osigurava usklađeno uvođenje snage u strukturu traktora. Opremljena je s dva cilindra dvostrukog djelovanja s kaljenim i kromiranim klipovima, omogućavajući ravni prijenos snage podizanja. Lijevana potpora donjih poluga kombinira stabilnost s dobrim oblikom, pružajući pouzdanu i prilagodljivu hidrauliku. Povratni ventil omogućuje različite funkcije, uključujući jednostruko i dvostruko djelovanje, zaključavanje podizanja i spuštanja.

SAUTER Prednje PTO

SAUTER-ovi prednji PTO sustavi opremljeni su zupčanikom s vlastitom opskrbom tlakom ulja, što ih čini neovisnima o hidrauličnom sustavu traktora. Korištenje spojke s više diskova omogućuje bešumno i glatko uključivanje i isključivanje, uz jednostavno spajanje zahvaljujući PTO kraju koji se može ručno okretati. Njihova jednostavna montaža štedi vrijeme, a naknadna ugradnja obavlja se bez ikakvih problema.

Kao ovlaštena servisna služba za strojeve SDF grupacije, nudimo visokokvalitetnu uslugu ugradnje opreme SAUTER u našim servisnim centrima. Naš tim stručnjaka, s bogatim iskustvom i strašću prema poljoprivredi, posvećen je pružanju vrhunske usluge. Bez obzira na vašu specifičnu potrebu, možete se pouzdati u našu tehničku stručnost da biste postigli optimalne performanse vaše opreme.Kontaktirajte nas!