Atzlinger – sustav zračnih kočnica

Atzlinger ima ponudu sustava zračnih kočnica visoke kvalitete za poljoprivredne strojeve i prikolice, nudeći ih i za prvu ugradnju za vodeće brandove poljoprivrednih strojeva. Njihovi proizvodi su namijenjeni proizvođačima, uvoznicima i trgovcima u poljoprivrednom sektoru. Atzlinger asortiman obuhvaća sve – od potpunih kompleta za originalnu opremu do setova za naknadnu ugradnju, djelomičnih kompleta, komponenata, dodatne opreme i rezervnih dijelova za zračne sustave kočenja.

Atzlinger nudi odgovarajuće sustave zračnih kočnica za razne tipove traktora i prikolica, uključujući i one starijih modela. Njihov širok spektar varijanti i tipova omogućuje jednostavnu naknadnu ugradnju sustava zračnih kočnica na gotovo svaki poljoprivredni stroj.

Kod nas možete naručiti kompresore i zračne instalacije za strojeve iz SDF grupacije. Naša ponuda uključuje kvalitetne komponente koje će poboljšati funkcionalnost vaših poljoprivrednih strojeva, a ugradnju opreme možete prepustiti našem stručnom servisnom timu, koji će osigurati sigurnu i učinkovitu instalaciju da biste se mogli u potpunosti pouzdati u vaše strojeve.Kontaktirajte nas!