STOLL – Prednji traktorski utovarivači

 

 

STOLL, s više od pola stoljeća iskustva u proizvodnji prednjih utovarivača,

 

sinonim je za vrhunsku kvalitetu. Njihova posvećenost kvaliteti i preciznosti proizvodnje oduvijek je bila njihova glavna značajka.

Njihov inovativni Drive-in sustav, koji je tijekom godina neprestano usavršavan, omogućuje gotovo svim tipovima traktora korištenje visokokvalitetnih prednjih utovarivača, bez obzira na starost traktora.

STOLL je lider na njemačkom tržištu i cijenjeni stručnjak u globalnoj poljoprivrednoj industriji. Njihova usmjerenost na razvoj i proizvodnju prednjih utovarivača i priključaka čini ih ključnim igračem u industriji. Kvaliteta njihovih proizvoda samo dodatno potvrđuje njihovu stručnost.

STOLL se ističe originalnom RTL kontrolom razine, koja nudi optimalno pozicioniranje priključka pritiskom na gumb. Ova jedinstvena kontrola razine integrirana je izravno u podiznu ruku, omogućujući neovisno upravljanje bez obzira na traktor i sustav upravljanja.

STOLL-ovi prednji utovarivači ProfiLine FZ izrađeni su od optimalno sitnozrnatog čelika. Ova karakteristika kvalitete nudi nekoliko prednosti:

  • Povećana stabilnost u odnosu na konvencionalni čelik.
  • Manja težina u usporedbi s drugim utovarivačima u istoj klasi.
  • Smanjeno opterećenje na prednjoj osovini traktora.
  • Povećane performanse utovara.

STOLL-ovi prednji utovarivači omogućuju punjenje priključka do vrha zahvaljujući izvrsnom kutu nagiba i značajci rescooping za ProfiLine FZ. Maksimalni kut nagiba priključaka na utovarivaču je 69 stupnjeva, zbog toga nema curenja i ispadanja materijala iz priključaka utovarivača.

Stoll prednji utovarivači tvornički se ugrađuju na traktore SDF grupacije (DEUTZ-FAHR, SAME, Lamborghini i Hurliman), što jasno potvrđuje njihovu vrhunsku kvalitetu. S obzirom da smo dugogodišnji zastupnici za Deutz-Fahr, kod nas možete naručiti Stoll prednje utovarivače i priključke za svoj traktor iz SDF grupacije. Naši servisni centri nude profesionalnu ugradnju Stoll opreme na vaš traktor, a naš stručni tim inženjera bit će vam na raspolaganju za pomoć u odabiru utovarivača koji će optimizirati vaše poslovanje te će vam pružiti potrebnu edukaciju.