Grasdorf – specijalizirani kotači za sve!

 

Europski proizvođač specijalnih naplataka i prodavač guma u poljoprivredi, građevinskoj industriji i specijalnim vozilima, kao jedan od najvećih proizvođača specijalnih kotača za traktore, kombajne, građevinske strojeve, mobilne dizalice i specijalna vozila u Europi, Grasdorf nudi ne samo potpun raspon guma već i kompleksna tehnička rješenja za probleme vezane uz kotače.

U suradnji s Grasdorfom, pružamo vam pristup različitim tipovima kotača koji su prilagođeni vašim jedinstvenim potrebama. Naša ponuda uključuje kotače s fiksnim i podesivim naplatcima za sve vrste sjetvenih kultura. Bez obzira na vaše zahtjeve, nudimo rješenja koja će vam omogućiti optimizaciju vaših poljoprivrednih aktivnosti.

Kod nas možete jednostavno naručiti kotače za traktore iz SDF grupacije te kombajne DEUTZ-FAHR. Samo nam javite kakve kotače trebate, navedite model svog traktora i informacije o trenutačnim kotačima. Ostatak prepustite našem stručnom timu inženjera. Naši stručnjaci će pažljivo proučiti vaše zahtjeve i pružiti vam najbolje rješenje koje će odgovarati vašem modelu traktora i specifičnim potrebama.Kontaktirajte nas!