Servis


Brza intervencija na terenu i brza isporuka dijelova te uspješno otklanjanje kvarova naš jedini zadatak u sezoni žetve.

Poljo-Nova d.o.o je i ove godine osigurala servisna dežurstva u cijeloj Hrvatskoj na lokacijama Sesvete (ZG), Đakovo i Bizovac. Aktivna dežurstva uključuju kontinuiranu dostupnost naših centara za zaprimanje servisnih intervencija i logistiku isporuke rezervnih dijelova te izlazak servisera na teren. Svim našim partnerima i korisnicima DEUTZ-FAHR kombajna diljem Hrvatske post-prodajni tim POLJO-NOVA osigurava minimalni zastoj strojeva u radu, brzu isporuku rezervnih dijelova te izlazak servisera na teren kroz cijelo vrijeme trajanja žetve.
Kako bi osigurali našim korisnicima maksimalnu uslugu te odlične rezultate i minimalni zastoj u radu naša profesionalnost mora ostati na visokom nivou.

Dostupni kontakt telefoni ostaju  kao i do sada:

Sesvete: 01/2040-280

Đakovo: 031/654-033

Bizovac: 031/673-031


Naša najveća snaga su naši serviseri, stručni djelatnici koji kontinuiranim radom i edukacijom stječu znanja i iskustva u cilju dostizanja najviših standarda u održavanju i servisiranju poljoprivredne mehanizacije. POLJO-NOVA servisni tim specijaliziran je i ovlašten za održavanje traktora i kombajna marke DEUTZ-FAHR i priključaka KUHN.

POLJO-NOVA d.o.o. je u više od 20 godina kontinuiranog poslovanja stekla povjerenje tisuće korisnika naših strojeva i priključaka. Kako bi održali kvalitetu naše usluge kontinuirano ulažemo u našu post-prodajnu i servisnu mrežu. Kvalitetu usluge servisne podrške jamčimo visoko profesionalnim standardom naših servisera koji pohađaju obuku i tečajeve na akademijama u Trevigliu (Italija) i Lauingenu (Njemačka). Poslovanjem na tri lokacije, prodajno-servisni centar u Sesvetama (ZG) i u Đakovu te prodaja rezervnih dijelova u Bizovcu, znatno doprinosi povećanju kvalitete naše usluge te smo dostupniji našim partnerima u vidu isporuke originalnih rezervnih dijelova i rješavanju servisnih intervencija na području cijele Hrvatske.

PREDNOST BLIZINE TVORNICE U ŽUPANJI 

Opremljeni modernim alatima za detekciju kvara i dijagnostiku te brzim protokom informacija, naši serviseri su spremni za brze intervencije u iznimnim trenucima kao i za redovna održavanja strojeva. Svakako treba naglasiti aktivna dežurstva tijekom žetvene sezone te uspješnu i odličnu suradnju sa tvornicom kombajna SAME DEUTZ-FAHR ŽETELICE d.o.o. iz Županje. Uz njihovu vrhunsku suradnju, u žetvenom dijelu godine korisnicima naših usluga i strojeva (naročito kombajna) osigurana je sigurna i brza dobava rezervnih dijelova te brzi izlazak servisera na teren. Jedino na takav način možemo našim partnerima osigurati maksimalno iskorištavanje pogodnih uvjeta za žetvu bez značajnih zastoja u radu.

BRZINU I DOSTUPNOST SERVISA PREPOZNALE SU TISUĆE KORISNIKA

Post-prodajni tim POLJO-NOVA čini dvadesetak ljudi od čega je petnaestak servisera i jednak broj servisnih vozila opremljenih vrhunskim alatima i servisno-dijagnostičkim sustavima. Servisnim centrima u Đakovu i Sesvetama uspješno pokrivamo područje cijele Hrvatske s kratkim vremenskim periodom potrebnim za izlaskom na teren.

POLJO-NOVA će, kao i do sada, i dalje stajati na raspolaganju više od 1000 korisnika traktora i više od 100 korisnika kombajna kako bi njihovi strojevi pravovremeno i kvalitetno odradili poslove kojima su namijenjeni. Mi ćemo, kao i u proteklih 20 godina, i dalje činiti sve kako bi se suradnja s krajnjim korisnicima strojeva i opreme iz svojih prodajnih programa odvijala na obostrano zadovoljstvo.

POLJO-NOVA post-prodajni tim produžena je ruka DEUTZ-FAHR servisne službe koja ima visoko profesionalno osoblje te opsežno, precizno i duboko tehničko znanje temeljeno na specijaliziranom programu obuke za osoblje tehničke podrške.


U našoj ponudi imamo servisnu akciju “Pomlađivanje traktora” koja se odnosi na traktore DEUTZ-FAHR, SAME, Lamborghini i Hürlimann (SDF grupacije) iznad 3 godine starosti u kojoj dajemo 30% popusta na sve dolje navedene dijelove i servis:

1. Izmjena ulja i filtera ulja motora
2. Izmjena filtera goriva
3. Izmjena filtera zraka
4. Izmjena filtera kabine
5. Izmjena transmisijskog i hidrauličkog ulja i pripadajućih filtera
6. Izmjena remenja motora
7. Podmazivanje traktora
8. Kontrola + vizulani pregled:
– ovjesa traktora (zračnost, dotegnutost)
– poroznost brtvi motora, mjenjača, kočionog sustava, ispušnog sustava
– kratki test dijagnostičkim uređajem (za trakotre koji imaju tu mogućnost)
9. Usluga (rad) našeg ovlaštenog servisa
10. Putni troškovi

Kao ovlašteni distributer i servis rezervnih dijelova DEUTZ-FAHR, SAME, Lamborghini i Hürlimann u mogućnosti smo ponuditi i servisirati navedene marke poljoprivrednih strojeva te opreme.

Kontaktirajte nas kako bi vaš stroj bio spreman na vrijeme i sezonske radove odradili bez zastoja s punim kapacitetom!POSLOVNICA SESVETE


Radomir Vasev, dipl.ing.

Tel: 01/2040-280

Mob: 095/2040-280

E-mail: radomir.vasev@poljonova.hr

POSLOVNICA ĐAKOVO


Dejan Jakobović

Tel: 031/654-033

Mob: 099/529-4193

E-mail: dejan.jakobovic@poljonova.hr