Novosti

Prezentacija trendova u preciznoj poljoprivredi

Prednosti i načini primjene navigacije u poljoprivredi predstavljeni su u prostorijama novog prodajno-servisnog centra poduzeća POLJO-NOVA d.o.o. u Đakovu. U suradnji s našim partnerom poduzeće FINDRI d.o.o. organizirano je predavanje na temu GPS sustava u poljoprivredi. Sve prednosti, ali i uvid u budućnost primjene navigacijskih sustava u poljoprivredi predstavljene su u okviru predavanja zajedno s pratećom tehničkom opremom koja je neophodna za rad sustava. Izložene su brojne opcije i prilagodbe za modele strojeva bez pripreme i s pripremom za instalaciju navigacijskog sustava.

Nastavno na svjetske trendove u uvođenju navigacije i preciznih sustava u poljoprivredu sve je češća primjena GPS sustava i pametnih uređaja u svakodnevnom radu poljoprivrednika. Hvatanjem koraka u modernim tehnologijama rada krajnji korisnik ostvaruje i održava konkurentnu proizvodnju što rezultira smanjenjem troškova proizvodnje, utrošenog vremena rada po određenim operacijama te lakše praćenje parametara proizvodnje.

Praćenje ovih trendova omogućuje tehnička oprema (senzori, monitori i dr. instalacije) koja se može nadograditi na postojeću mehanizaciju (traktore, kombajne i priključke) te uz minimalne troškove može pružati visoku funkcionalnost. Naglašeno je kako prilikom nabave nove mehanizacije treba obratiti pažnju na strojeve i priključke koji u osnovnoj ili dodatnoj opremi već imaju pripremu za preciznu poljoprivredu i navigaciju te na takav način omogućiti maksimalnu funkcionalnost i preciznost opreme.

Ključne prednosti odnosile su se na sustave za zaštitu biljaka (prskalice), prihranu usjeva (rasipači mineralnog gnojiva) i postavljanje drenažnih cijevi. Ispred poduzeća POLJO-NOVA predstavljeni su rasipači mineralnog gnojiva poznatog svjetskog brenda KUHN. Najviše pozornosti privukao je model AXIS 40.2 sa svojom velikom zapreminom (kapacitet 3200 l), GPS sustavom za reguliranje širine rasipanja (max. 42 m), doziranjem količine rasipanja mineralnog gnojiva prema ranije izvršenom mapiranju plodnosti tla i drugih korisnih opcija.

Sve detalje, upute i savjete kao i usmjeravanje ka idealnim opcijama i rješenjima za krajnjeg korisnika možete saznati od stručnih timova ispred poduzeća POLJO-NOVA d.o.o i FINDRI d.o.o..

Kontakt POLJO-NOVA d.o.o.

Kontak FINDRI d.o.o.

Isporuka strojeva OPG-u iz Gradišta

Uzornom OPG-u iz Gradišta smo isporučili cijeli komplet strojeva

  • DEUTZ FAHR 6165 RC Shift
  • KUHN MDS 20.2 sa kompjuterskim upravljanjem
  • PRONAR PT612

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i želimo puno sreće i uspjeha

Isporuka najvećeg DEUTZ FAHR kombajna

Deutz Fahr C 9306 TS Balance

U Staro Štefanje isporučili smo i pustili u rad novi DEUTZ-FAHR kombajn. Ovaj vrhunski opremljeni model C 9306 TS Balance je najveći DF kombajn, u kombinaciji sa balance sustavom korekcije nagiba i 4WD pogonom, spreman je za rad i u najtežim uvjetima. Našem dugogodišnjem partneru i uzornom OPG-u želimo obilne prinose i brze žetve s novim strojem.

Čestitamo!

-> više info o modelu <-

Isporuka KUHN strojeva

Nasem partneru u Gornjoj Garesnici isporucili smo i pustili u rad prskalicu DELTIS 1000 s GPS upravljanjem i plug MULTIMASTER 123

Puno sreće i uspjeha u radu.


Jos jedan KUHN plug danas pusten u pogon kod naseg partnera u Ljupini, radi se o MULTIMASTER 123 modelu s resetkastim pluznim tijelima

 

Isporuka poljoprivrednih strojeva
U Donji Kraljevec isporučili smo traktor:

  • DEUTZ-FAHR model 5105 DF i
  • malčer CONCEPT PERUGINI model ES 160.

Renomiranom poduzeću i našem partneru, želimo puno uspjeha u proizvodnji i održavanju površina.


Nasem partneru u Gornjoj Garesnici isporucili smo i pustili u rad prskalicu DELTIS 1000 s GPS upravljanjem i plug MULTIMASTER 123

Puno sreće i uspjeha u radu.


Jos jedan KUHN plug danas pusten u pogon kod naseg partnera u Ljupini, radi se o MULTIMASTER 123 modelu s resetkastim pluznim tijelima

 

Nasem partneru u Gornjoj Garesnici isporucili smo i pustili u rad prskalicu DELTIS 1000 s GPS upravljanjem i plug MULTIMASTER 123

Puno sreće i uspjeha u radu.


Jos jedan KUHN plug danas pusten u pogon kod naseg partnera u Ljupini, radi se o MULTIMASTER 123 modelu s resetkastim pluznim tijelima

 

Composter ST300 – NOVO na HR tržištu

Isporuka i puštanje u rad

COMPOSTER ST 300 Stroj za prozračivanje i obradu stajnjaka i komposta.

  • radni zahvat: 3m
  • težina stroja: cca 6t

Bjelovarski sajam Gudovac 2019

Poljo-nova već tradicionalno zauzima važno mjesto na najvećem međunarodnom sajmu u regiji u Bjelovaru.

I ovaj put izloženi su bili strojevi popularnih svjetskih brandova.

Posjetitelji su imali priliku upoznati se s traktorima Deutz Fahr, KUHN priključcima te Pronar prikolicama. Poljo-nova savjetnici konstantno su bili na  usluzi kako bi posjetiteljima pružili potpune informacije i najbolje savjete.

Poljo-nova i Agromais

Prisustvovali smo otvorenju novog i modernog prodajnog centra tvrtke AGROMAIS u Križu. Višegodišnje zadovoljstvo u korištenju poljoprivredne mehanizacije iz naših zastupničkih programa na svojim poljoprivrednim površinama otvorenjem novog centra tvrtka AGROMAIS unaprijeđuje distribucijom mehanizacije iz zastupničkih programa POLJO-NOVE.

Kao što je prilikom otvorenja centra istaknuo vlasnik AGROMAISA gosp. Ilija Ivančić distribucija mehanizacije je značajna dopuna u već dobro poznatom poslovanju tvrtke u segmentu kompletnog repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju, te će uz velike investicije koje tvrtka provodi u izgradnji linije za doradu sjemenskih materijala i skladišnog prostora zaokružiti ponudu prema svojim kooperantima i klijentima. Gosp. Ivančić je istaknuo kako će biti u mogućnosti pružiti kompletnu podršku vezanu na financiranje, kao i mogućnost kompenzacije za isporučene poljoprivredne proizvode svojim kooperantima.

Novi prodajno-servisni centar u Đakovu

Sa velikim zadovoljstvom upravo smo otvorili novi prodajno-servisni centar u Đakovu.

Osim prodaje traktora i kombajna marke Deutz Fahr, Kuhn priključaka, Pronar priključaka i drugih strojeva renomiranih svjetskih brendova, u Đakovu imamo i veliku servisnu radionu te skladište rezervnih dijelova.

Novi, bogato opremljen suvremeni prodajno-servisni centar svečano je otvoren prošlog petka u Đakovu i na taj se način tvrtka doslovce još više približila svojim kupcima iz Slavonije. Otvaranje novog prostora u ulici Petra Preradovića 209, koji je već i vizualno vrlo dojmljiv pokazuje, između ostalog, koliko je vodstvu i djelatnicima Poljo-nove važno biti na usluzi  poljoprivrednicima iz ovog dijela Hrvatske te im pružiti maksimalnu uslugu.

Nakon dugogodišnjeg djelovanja u Bizovcu, osigurali smo bolje i adekvatnije mjesto. Glavnina poslovanja sada će se prebaciti u ovaj novi prodajno-servisni centar. Nudit ćemo kompletnu uslugu, od prodaje strojeva i servisa do rezervnih dijelova i izlazaka na teren.

Ponuda uključuje traktore od 50 do 350 konja, kombajne za potrebe svih poljoprivrednika od malih do najvećih, poljoprivrednu mehanizaciju; ratarski dio – sijačice, plugove, roto drljače; zelenu liniju – kosilice, okretače, sakupljače, preše, a također i transportnu liniju u kojoj su sve vrste prikolica.

Stalno zapošljavamo i nove ljude budući da se povećava količina strojeva koje nudimo pa moramo imati podršku za njih. Imamo i starije, iskusnije zaposlenike, uz nove koji stječu znanje. Uskoro će biti natječaj za servisnu podršku kako bismo bili spremni odgovoriti na sve potrebe naših kupaca i partnera.