POLJO-NOVA na 23. proljetnom sajmu u Bjelovaru

POLJO-NOVA na 23. proljetnom sajmu u Bjelovaru

Najtraženiji model DEUTZ-FAHR kombajna u 2021. godini bit će izložen na 23. proljetnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu!

POLJO-NOVA će na ovogodišnjem 23. proljetnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu izložiti dvije „zvijezde“ iz prodajnog programa DEUTZ-FAHR. Riječ je o dvije 7-ice koje su obilježile prošlu 2021. godinu, a to je kombajn C7206 TS Extra Power iz Serije C7000 i traktor 7250 AGROTRON TTV HD WARRIOR.

Kombajn DEUTZ-FAHR C7206 TS Extra Power je najprodavaniji model kombajna u 2021. godini. Uz brojne tehničke i inovativne karakteristike kombajna koje su mnogi korisnici ovog modela prepoznali, jedan od presudnih faktora je promptna servisna intervencija tokom sezone vršidbe, a koja je osigurana i zbog blizine tvornice u Županji s kojom je razvijena odlična servisna podrška. Potražnja za ovim modelom kombajna se nastavila i u ovoj 2022. godini što DEUTZ-FAHR svrstava na vrh liste najtraženijih kombajna u Hrvatskoj. Osim izvanrednih performansi koje ovaj model kombajna pruža krajnjem korisniku, važno je napomenuti kako se tijekom rada rukovatelju pružaju sve trenutno važne informacije i parametri rada zahvaljujući višenamjenskom 7-inchnom monitoru koji je kao i ostale komande nadohvat ruke. Jedna od najvažnijih karakteristika DEUTZ-FAHR kombajna je sustav za vršidbu koji kod ovog modela visokog kapaciteta dolazi do izražaja. Široki bubanj za vršidbu promjera 600 mm, dimenzija 1,52 m i višesegmentna korpa s nagibom od 121° osiguravaju savršeni rezultat vršidbe u svim uvjetima. Treći bubanj TURBO SEPARATOR povećava kapacitet vršenja do 20% u teškim uvjetima. Performanse ovog kombajna prepoznali su srednja i velika poljoprivredna gospodarstva za koje je navedeni model i razvijen. Atraktivan dizajn i udobnost dodatno doprinose povećanju ukupnog dojma koji kombajn pruža.

Na sajmu će biti izložena još jedna 7-ica. Riječ je o potpuno novoj generaciji DEUTZ-FAHR Serije 7 TTV traktora u modelu AGROTRON 7250 TTV HD. Modernizirana Serija 7 stvorena je za optimizaciju proizvodnih rezultata profesionalnih poljoprivrednika, nudeći vrhunsku udobnost, učinkovitost i niske operativne troškove. Dva vrlo atraktivna modela traktora iz ove serije (7250 i 7250 HD) odlikuju se snagom od 247 KS uz poznate njemačke karakteristike: visoka kvaliteta, visoka preciznost i visoka pouzdanost u kombinaciji s najsuvremenijim tehnologijama u smislu isplativosti i udobnosti. TTV Serije 7 predstavlja visoko inovativnu i inteligentnu traktorsku tehnologiju „Made in Germany”. Ono što izdvaja 7250 AGROTRON TTV HD od drugih traktora u ovoj klasi su karakteristične specifikacije samo za ovaj model: mogućnost maksimalne brzine od 60 km/h, maksimalni protok hidraulične pumpe od 210 l/min, dostupan spremnik ulja 90l, kapacitet rezervoara goriva od 505 lit. i maksimalno bruto opterećenje traktora od 16t pri maksimalnoj brzini.

Od traktora će dodatno biti izložen model iz redizajnirane DEUTZ-FAHR Serije 5 u modelu 5125 GS, voćarsko-vinogradarski model 5115 DS LS i model iz „kompakt“ kategorije traktora te jedan od zastupljenijih modela na tržištu 5090.4 D GS.

Sve navedene modele traktora  posjetitelji će vidjeti na našem izložbenom prostoru u Gudovcu koji se ove godine promijenio u odnosu na tradicionalnu poziciju.

Od ostalih prodajnih programa na našem sajamskom prostoru biti će izloženi priključni strojevi KUHN te prikolice PRONAR.

U nadi da će nas poslužiti lijepo vrijeme očekujemo ugodno druženje s posjetiteljima, a za sva njihova pitanja tu će biti naši prodajni savjetnici.

Vidimo se!