POLJO-NOVA OSTAJE UZ SVOJE KUPCE I U OVIM IZAZOVNIM VREMENIMA

POLJO-NOVA OSTAJE UZ SVOJE KUPCE I U OVIM IZAZOVNIM VREMENIMA

Nitko nije mogao predvidjeti da će nas snaći ovakvo izvanredno razdoblje. Svjesni smo da poljoprivreda u ovom trenutku ne može i ne smije stati. Stoga smo u ovom izvanrednom razdoblju osigurali uvjete i način poslovanja sukladno preporukama i mjerama Kriznog stožera Republike Hrvatske u vezi sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19.  Sigurno je da će POLJO-NOVA ostati uz svoje korisnike i vjerne partnere sve dok nam to dopuštaju aktualne mjere.

Naši prodajno-servisni centri u Sesvetama i Đakovu prilagođeni su radu sukladno situaciji u kojoj se trenutno nalazimo te aktualnim mjerama.

Narudžbe i isporuke rezervnih dijelova ZA SADA su redovite, a dijelove i potrošni materijal korisnicima šaljemo poštom ili se osobno preuzimaju, uz prethodnu najavu.

POLJO-NOVA servisni tim stalno je na raspolaganju, a za savjete i upute korisnicima dostupni su putem telefona. Servisni popravci vrše se u ovlaštenim servisnim radionicama u Sesvetama i Đakovu.

Naši komercijalisti smanjili su fizičke kontakte radom od kuće te su dostupni putem telefona ili e-mejla. Kontinuirano prate događanja i trenutni razvoj situacije te od njih možete saznati konkretne informacije o rokovima isporuke, zatražiti ponude, više informacija o specifikacijama strojeva u ponudi, a  daju i informacije o trenutno dostupnim modelima traktora i priključaka sa stanja.

Sve kontakte možete potražiti na našoj web stranici https://poljonova.hr/kontakti/

Kako bismo što lakše dočekali kraj ove izvanredne situacije koja nas je sve zatekla, budimo odgovorni i pridržavajmo se aktualnih mjera.

VAŠ PARTNER U POLJOPRIVREDI,
POLJO-NOVA D.O.O