Novi prodajno-servisni centar u Đakovu

Novi prodajno-servisni centar u Đakovu

Sa velikim zadovoljstvom upravo smo otvorili novi prodajno-servisni centar u Đakovu.Osim prodaje traktora i kombajne marke Deutz Fahr, Kuhn priključaka, Pronar priključaka i drugih strojeva renomiranih svjetskih brendova, u Đakovu imamo i veliku servisnu radionicu te skladište rezervnih dijelova.

Novi, bogato opremljeni suvremeni prodajno-servisni centar svečano je otvoren prošlog petka u Đakovu i na taj se način tvrtka doslovce još više približava svojim kupcima iz Slavonije. Otvaranje novog prostora u ulici Petra Preradovića 209, koji je već i vizualno vrlo dojmljiv pokazuje, između ostaloga, koliko je vodstva i djelatnika Poljo-novo važno biti na usluzi poljoprivrednicima iz ovog dijela Hrvatske koji im pružaju maksimalnu uslugu.

Nakon dugogodišnjeg djelovanja u Bizovcu, osigurali smo bolje i adekvatnije mjesto. Glavnina poslovanja sada će se prebaciti u ovaj novi prodajno-servisni centar. Nudit ćemo kompletnu uslugu, od prodaje strojeva i servisa do rezervnih dijelova i izlazaka na teren.

Ponuda uključuje traktore od 50 do 350 kuna, kombajne za potrebe svih poljoprivrednika od malih do najvećih, poljoprivrednu mehanizaciju; ratarski dio – sijačice, plugove, roto drljače; zelenu liniju – kosilice, okretače, sakupljače, preše, a također i transportnu liniju u kojoj su sve vrste prikolica.

Stalno zapošljavamo i nove ljude budući da će se povećati količina strojeva koje nudimo pa moramo imati podršku za njih. Imamo i starije, iskusne zaposlenike, uz nove koji stječu znanje. Uskoro će biti natječaj za servisnu podršku kako bismo bili spremni odgovoriti na sve potrebe naših kupaca i partnera.