Poljo-Nova: Naša najveća snaga su serviseri!

Poljo-Nova: Naša najveća snaga su serviseri!

Naša najveća snaga su naši serviseri, stručni djelatnici koji kontinuiranim radom i edukacijom stječu znanja i iskustva u cilju dostizanja najviših standarda u održavanju i servisiranju poljoprivredne mehanizacije. POLJO-NOVA servisni tim specijaliziran je i ovlašten za održavanje traktora i kombajna marke DEUTZ-FAHR i priključaka KUHN.

POLJO-NOVA d.o.o. je u više od 20 godina kontinuiranog poslovanja stekla povjerenje tisuće korisnika naših strojeva i priključaka. Kako bi održali kvalitetu naše usluge kontinuirano ulažemo u našu post-prodajnu i servisnu mrežu. Kvalitetu usluge servisne podrške jamčimo visoko profesionalnim standardom naših servisera koji pohađaju obuku i tečajeve na akademijama u Trevigliu (Italija) i Lauingenu (Njemačka). Poslovanjem na tri lokacije, prodajno-servisni centar u Sesvetama (ZG) i u Đakovu te prodaja rezervnih dijelova u Bizovcu, znatno doprinosi povećanju kvalitete naše usluge te smo dostupniji našim partnerima u vidu isporuke originalnih rezervnih dijelova i rješavanju servisnih intervencija na području cijele Hrvatske.

Prednost blizine tvornice u Županji 

Opremljeni modernim alatima za detekciju kvara i dijagnostiku te brzim protokom informacija, naši serviseri su spremni za brze intervencije u iznimnim trenucima kao i za redovna održavanja strojeva. Svakako treba naglasiti aktivna dežurstva tijekom žetvene sezone te uspješnu i odličnu suradnju sa tvornicom kombajna SAME DEUTZ-FAHR ŽETELICE d.o.o. iz Županje. Uz njihovu vrhunsku suradnju, u žetvenom dijelu godine korisnicima naših usluga i strojeva (naročito kombajna) osigurana je sigurna i brza dobava rezervnih dijelova te brzi izlazak servisera na teren. Jedino na takav način možemo našim partnerima osigurati maksimalno iskorištavanje pogodnih uvjeta za žetvu bez značajnih zastoja u radu.

Brzinu i dostupnost servisa prepoznale su tisuće korisnika

Post-prodajni tim POLJO-NOVA čini dvadesetak ljudi od čega je petnaestak servisera i jednak broj servisnih vozila opremljenih vrhunskim alatima i servisno-dijagnostičkim sustavima. Servisnim centrima u Đakovu i Sesvetama uspješno pokrivamo područje cijele Hrvatske s kratkim vremenskim periodom potrebnim za izlaskom na teren.

POLJO-NOVA će, kao i do sada, i dalje stajati na raspolaganju više od 1000 korisnika traktora i više od 100 korisnika kombajna kako bi njihovi strojevi pravovremeno i kvalitetno odradili poslove kojima su namijenjeni. Mi ćemo, kao i u proteklih 20 godina, i dalje činiti sve kako bi se suradnja s krajnjim korisnicima strojeva i opreme iz svojih prodajnih programa odvijala na obostrano zadovoljstvo.

POLJO-NOVA post-prodajni tim produžena je ruka DEUTZ-FAHR servisne službe koja ima visoko profesionalno osoblje te opsežno, precizno i duboko tehničko znanje temeljeno na specijaliziranom programu obuke za osoblje tehničke podrške.

U ovim izazovnim vremenima gdje je potreban maksimalan oprez i pridržavanje mjera protiv širenja SARS-CoV-2 virusa, opremili smo naše prodajne centra sukladno savjetima i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Pridržavanjem mjera na terenu, naši serviseri štite sebe, ali i korisnike naših usluga od zaraze i širenja COVID 19 virusa, a unatoč težim uvjetima rada kvaliteta usluge je ostala na visokoj razini.

Stvaranje i zadržavanje povjerenja naših partnera nije lak zadatak i zato je naš glavni cilj biti na pravom mjestu u pravom trenutku i tu zadaću prihvaćamo odgovorno i profesionalno.