Traktorska oprema – praktične opcije i rješenja!

Prednji traktorski utovarivači – STOLL

STOLL, s više od pola stoljeća iskustva u proizvodnji prednjih utovarivača, sinonim je za vrhunsku kvalitetu. Njihova posvećenost kvaliteti i preciznosti proizvodnje oduvijek je bila njihova glavna značajka.

Njihov inovativni Drive-in sustav, koji je tijekom godina neprestano usavršavan, omogućuje gotovo svim tipovima traktora korištenje visokokvalitetnih prednjih utovarivača, bez obzira na starost traktora.

STOLL je lider na njemačkom tržištu i cijenjeni stručnjak u globalnoj poljoprivrednoj industriji. Njihova usmjerenost na razvoj i proizvodnju prednjih utovarivača i priključaka čini ih ključnim igračem u industriji. Kvaliteta njihovih proizvoda samo dodatno potvrđuje njihovu stručnost.

STOLL se ističe originalnom RTL kontrolom razine, koja nudi optimalno pozicioniranje priključka pritiskom na gumb. Ova jedinstvena kontrola razine integrirana je izravno u podiznu ruku, omogućujući neovisno upravljanje bez obzira na traktor i sustav upravljanja.

STOLL-ovi prednji utovarivači ProfiLine FZ izrađeni su od optimalno sitnozrnatog čelika. Ova karakteristika kvalitete nudi nekoliko prednosti:

  • Povećana stabilnost u odnosu na konvencionalni čelik.
  • Manja težina u usporedbi s drugim utovarivačima u istoj klasi.
  • Smanjeno opterećenje na prednjoj osovini traktora.
  • Povećane performanse utovara.

STOLL-ovi prednji utovarivači omogućuju punjenje priključka do vrha zahvaljujući izvrsnom kutu nagiba i značajci rescooping za ProfiLine FZ. Maksimalni kut nagiba priključaka na utovarivaču je 69 stupnjeva, zbog toga nema curenja i ispadanja materijala iz priključaka utovarivača.

Stoll prednji utovarivači tvornički se ugrađuju na traktore SDF grupacije (DEUTZ-FAHR, SAME, Lamborghini i Hurliman), što jasno potvrđuje njihovu vrhunsku kvalitetu. S obzirom da smo dugogodišnji zastupnici za Deutz-Fahr, kod nas možete naručiti Stoll prednje utovarivače i priključke za svoj traktor iz SDF grupacije. Naši servisni centri nude profesionalnu ugradnju Stoll opreme na vaš traktor, a naš stručni tim inženjera bit će vam na raspolaganju za pomoć u odabiru utovarivača koji će optimizirati vaše poslovanje te će vam pružiti potrebnu edukaciju.


Sauter – prednja hidraulika i prednje kardansko vratilo

SAUTER, tvrtka s više od 100 godina povijesti, počela je kao mala kovačnica, a tijekom vremena se razvila u modernu čeličanu i strojarsku tvornicu. Već od 1980. godine tvrtka je usmjerena na razvoj, proizvodnju i prodaju prednjih hidraulika i priključnih vratila za poljoprivredne strojeve.

Danas tvrtka proizvodi prednju hidrauliku i kardanska vratila za vodeće marke traktora poput DEUTZ-FAHR-a. SAUTER je postigao čvrsto mjesto na tržištu zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, optimalnoj kvaliteti i predanosti svih svojih zaposlenika.

SAUTER Prednja Hidraulika

Prednja hidraulika tvrtke SAUTER osigurava usklađeno uvođenje snage u strukturu traktora. Opremljena je s dva cilindra dvostrukog djelovanja s kaljenim i kromiranim klipovima, omogućavajući ravni prijenos snage podizanja. Lijevana potpora donjih poluga kombinira stabilnost s dobrim oblikom, pružajući pouzdanu i prilagodljivu hidrauliku. Povratni ventil omogućuje različite funkcije, uključujući jednostruko i dvostruko djelovanje, zaključavanje podizanja i spuštanja.

SAUTER Prednje PTO

SAUTER-ovi prednji PTO sustavi opremljeni su zupčanikom s vlastitom opskrbom tlakom ulja, što ih čini neovisnima o hidrauličnom sustavu traktora. Korištenje spojke s više diskova omogućuje bešumno i glatko uključivanje i isključivanje, uz jednostavno spajanje zahvaljujući PTO kraju koji se može ručno okretati. Njihova jednostavna montaža štedi vrijeme, a naknadna ugradnja obavlja se bez ikakvih problema.

Kao ovlaštena servisna služba za strojeve SDF grupacije, nudimo visokokvalitetnu uslugu ugradnje opreme SAUTER u našim servisnim centrima. Naš tim stručnjaka, s bogatim iskustvom i strašću prema poljoprivredi, posvećen je pružanju vrhunske usluge. Bez obzira na vašu specifičnu potrebu, možete se pouzdati u našu tehničku stručnost da biste postigli optimalne performanse vaše opreme.


Grasdorf – specijalizirani kotači za sve!

Europski proizvođač specijalnih naplataka i prodavač guma u poljoprivredi, građevinskoj industriji i specijalnim vozilima, kao jedan od najvećih proizvođača specijalnih kotača za traktore, kombajne, građevinske strojeve, mobilne dizalice i specijalna vozila u Europi, Grasdorf nudi ne samo potpun raspon guma već i kompleksna tehnička rješenja za probleme vezane uz kotače.

U suradnji s Grasdorfom, pružamo vam pristup različitim tipovima kotača koji su prilagođeni vašim jedinstvenim potrebama. Naša ponuda uključuje kotače s fiksnim i podesivim naplatcima za sve vrste sjetvenih kultura. Bez obzira na vaše zahtjeve, nudimo rješenja koja će vam omogućiti optimizaciju vaših poljoprivrednih aktivnosti.

Kod nas možete jednostavno naručiti kotače za traktore iz SDF grupacije te kombajne DEUTZ-FAHR. Samo nam javite kakve kotače trebate, navedite model svog traktora i informacije o trenutačnim kotačima. Ostatak prepustite našem stručnom timu inženjera. Naši stručnjaci će pažljivo proučiti vaše zahtjeve i pružiti vam najbolje rješenje koje će odgovarati vašem modelu traktora i specifičnim potrebama.


Atzlinger – sustav zračnih kočnica

Atzlinger ima ponudu sustava zračnih kočnica visoke kvalitete za poljoprivredne strojeve i prikolice, nudeći ih i za prvu ugradnju za vodeće brandove poljoprivrednih strojeva. Njihovi proizvodi su namijenjeni proizvođačima, uvoznicima i trgovcima u poljoprivrednom sektoru. Atzlinger asortiman obuhvaća sve – od potpunih kompleta za originalnu opremu do setova za naknadnu ugradnju, djelomičnih kompleta, komponenata, dodatne opreme i rezervnih dijelova za zračne sustave kočenja.

Atzlinger nudi odgovarajuće sustave zračnih kočnica za razne tipove traktora i prikolica, uključujući i one starijih modela. Njihov širok spektar varijanti i tipova omogućuje jednostavnu naknadnu ugradnju sustava zračnih kočnica na gotovo svaki poljoprivredni stroj.

Kod nas možete naručiti kompresore i zračne instalacije za strojeve iz SDF grupacije. Naša ponuda uključuje kvalitetne komponente koje će poboljšati funkcionalnost vaših poljoprivrednih strojeva, a ugradnju opreme možete prepustiti našem stručnom servisnom timu, koji će osigurati sigurnu i učinkovitu instalaciju da biste se mogli u potpunosti pouzdati u vaše strojeve.


Kontaktirajte nas direktno: